Andra skrivande människor


På sistone har jag tänkt mycket på hur mitt liv har förändrats det senaste året. Hur långt jag kommit och hur viktigt det har blivit att träffa andra skrivande människor. 

Jag var så länge rädd för att verkligen beskriva mig själv som någon som vill bli författare. Och det trots att jag alltid skrivit på ett eller annat sätt. Men de senaste dryga fem åren har jag prioriterat mitt skrivande, och det senaste dryga året har jag hittat min röst, mitt självförtroende och mod. 

Mycket av det har också att göra med att jag låtit andra läsa. Sakta men säkert har jag börjat få fler och fler kommentarer om hur andra vill läsa det jag skriver. Och de som läst har alla varit överens: jag har en röst, jag har humor. Och jag vill tro att den här berättelsen har något speciellt. Något eget.

Men det hjälper alltså att prata med andra. Speciellt andra skrivande människor. Det är något jag verkligen insett det senaste året: Jag har aldrig varit intresserad av att mingla, alltid lite rädd för folkmassor. Men inte med skrivande människor. Ja, jag är nog inte blyg alls när jag är bland dessa likasinnade.

Så hej alla skrivande människor! Om ni har vägarna förbi Åbo, visst hör ni av er så tar vi en skrivfika? Jag vill prata skrivande och jag vill höra vad ni skriver om. 

Jag vill vara del av den community som är Svenskfinlands skrivande människor.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Uppdatering: väntan, refusering, nytt och snart 30

Refusering nr 2

Ny blogg, ny och gammal längtan