Ska jag blogga mer nu?


Jag har inte haft lust att blogga, att lägga ut saker på sociala medier. Det har pågått redan länge, men sen coronasituationen blev allt mer aktuell har det känts allt mindre aktuellt för mig att rista in ord och bilder på nätet. Men kanske det kunde vända nu?

Det här veckoslutet deltog jag i Kugges och Ellens skrivkurs via zoom. En skrivkurs på distans, vilket koncept! Och visst var det lyckat, skrivglädjen tog tag i mig igen. Jag har suttit och skrivit på romanmanuset (som jag nu skriver om från grunden) hela eftermiddagen efter att kursen tagit slut.

Det var annorlunda att umgås socialt på distans. Det var förstås inte som på andra skrivkurser då man kunnat gå och äta middag tillsammans med andra deltagare efter dagens skrivsessioner. Nu var jag ju hemma hela helgen. Likt så många andra helger den här våren -- likt så många av de kommande helgerna. Men som introvert känns det nästan som om jag blivit ännu mer introvert av det här världsläget. Jag blev helt slut efter kursen. 


Jag vet inte om jag kommer bli bättre på att blogga härefter. Att dela med mig av min vardag är varken särskilt spännande eller ens något jag vill göra. Kanske kunde jag dela med mig av mina texter i stället. Kanske. Men först måste jag bestämma mig om jag ska trycka Publicera på det här inlägget eller inte.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Uppdatering: väntan, refusering, nytt och snart 30

Refusering nr 2

Ny blogg, ny och gammal längtan